KOM GRATIS PROBEREN   |   CONTACT  |    FACEBOOK    |   INSTAGRAM   |   TROOPER    |   WEBSHOP   

Ben je tussen 7 en 13 jaar en wil je graag starten met volleyballen?

Dan is onze Start2Volley (S2V) misschien wel iets voor jou. 

Op deze S2V-trainingen proberen we de kinderen alle basistechnieken van volleybal aan te leren en ze voor te bereiden op een echte competitie via de S2V tornooien van Volley Oost-Vlaanderen zodat ze daarna kunnen aansluiten bij een volwaardige competitieploeg.

Trainingsmomenten:

  • Woensdag van 16u30 tot 18u in Sporthal Groenhof
  • Zaterdag van 10u30 tot 11u30 in Sporthal Recrean

 

Registreer je hier.

 
           

Ben je tussen 9 en 12 jaar oud en je wilt een keer meedoen met een training om te kijken of volleybal ook wat voor jou is?

Vul hieronder het formulier in en dan nemen we snel contact met je op.

Je mag 2x gratis meetrainen en pas daarna moet je besluiten of je lid van onze club wil worden!

Schrijf je hier in.

Onze club telt enkele scheidsrechters en markeerders. Aangezien Volley Vlaanderen en Volley Oost-Vlaanderen ons verplichten om elke seizoen enkele scheidsrechters af te vaardigen (anders krijgen we zware boetes), zijn we altijd op zoek naar extra mensen. Zin om op een sportieve, gemakkelijke manier een centje bij te verdienen? Schrijf je dan in voor een cursus bij ledenaministratie@dhondtvolley.com

Dit weekend vertegenwoordigden de JU19 onze club op de nationale kampioenschappen in Lessen. Een unicum voor onze club. En de tegenstanders waren niet van de minste. Knack Roeselare, Waremme Volley en Axis Guibertin. Allemaal zwaargewichten binnen de volleybalwereld. We hadden een lauwe start tegen Knack Roeselare (15-25). Een zinderende remonte in set 2 (37-35!) maar in de 3de set moesten we de duimen leggen (12-15). Als 2de wedstrijd stond Waremme Volley op het programma. 20-25 en 30-32 voor Waremme. Maar wat een vechtlust van onze boys!! Dat verdiende net iets meer... En ook die laatste wedstrijd was voor de tegenstander, Axis Guibertin. Topprestaties in de Jeugd Champions League, Oost-Vlaamse Bekerwinnaar, winnaar Vlaamse Jeugdbeker, winnaar Supercup en de vierde beste JU19-ploeg van België... Daarom is het tijd om deze jongens enkele vragen voor te schotelen.

Lees hier het volledige interview.

 

 

Onze clubdag gaat door op zaterdag 3 september 2022 in sportzaal Rode Los.

 

 

Programma

 

Verslag jeugdeindronden JU19 in Zoersel

De kalendermaker was ons gunstig gezind, want we mochten onze eerste wedstrijd om 10u45 spelen, waardoor  we een uurje later konden vertrekken naar de Amigos Arena in Zoersel.

Tijdens de opwarming voor hun eerste wedstrijd onthulden onze jongens hun speciaal opwarmings T-shirt “bedankt Cockie”.

Een gemeende dank aan coach Mathias die deze jongens al jaren op sleeptouw neemt bij trainingen, bekerwedstrijden en champions league wedstrijden.

   

Op 14 en 15 mei nemen de beste Vlaamse jeugdteams het tegen elkaar op.
Onze jongens U11 en U19 hebben zich voor deze eindronden geplaatst en verdedigen onze DVO-kleuren.

  • U19 Jongens - 15 mei - Amigos Zoersel
  • U11 Jongens - 15 mei - Zele-Berlare
Succes aan beide ploegen. Alle supprters zijn welkom!.
 
 
Sponsors

 

 

© 2022, website powered by Twizzit.com