Donderdag 14 april stond de laatste manche van de Vlaamse Jeugd Champions League op het programma. Met deze fantastische groep wonnen we al meerdere prijzen, maar een finale spelen in de Champions League was nog niet gelukt. Tijd om daar verandering in te brengen!


De eerste wedstrijd speelden we tegen eeuwige rivaal Booischot die we eindelijk nog eens wilden kloppen.  De eerste set haalden we ons hoogste niveau boven waardoor we deze set ook wonnen. In set 2 nam Booischot echter de bovenhand. Maar in de derde en beslissende set waren wij weer de betere waardoor we de match konden winnen.

Wedstrijd 2 tegen Beverlo konden we snel in ons voordeel beslechten door sterk opslagwerk en goede blokkeringen. Met een 2-0 overwinning waren we dan ook poulewinnaar. De halve finale tegen Menen was maar een formaliteit. Wederom door goed spel van de hele ploeg werd de wedstrijd met 2-0 gewonnen waardoor we de finale van de Champions League mochten spelen!

Deze finale werd gespeeld tegen tornooiwinnaar Knack Roeselare die blijkbaar toch nog een maatje te sterk was. In set 1 konden we nog mee bikkelen maar in set 2 bleef onze motor haperen waardoor Roeselare de terechte winnaar werd. Maar we zijn als team heel trots op ons tornooi en hopen zaterdag in de bekerfinale dezelfde prestatie neer te zetten.

Speciale dank aan trainer/coach Mathias die deze bende al de hele tijd onder zijn vleugels neemt. 

 

 

 

 

 

   

Een aantal van deze foto’s komen van de Facebookpagina van Stalvoc Beverlo. Waarvoor dank.