Wij zijn trots om u kennis te laten maken met onze geweldige club.

D'Hondt Volley Oudenaarde is ontstaan in 2018 uit de fusie van de herenvolleybalclub EVO D'HONDT ENAME en damesvolleybalclub Forza Oudenaarde. We zijn een club voor volleyballers en -sters, die allemaal een passie delen voor deze prachtige sport.

Onze club staat bekend om haar enthousiasme en passie voor volleybal. We richten ons op zowel de jeugd als de volwassenen, en bieden verschillende teams en niveaus aan voor onze spelers. We zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten om onze gelederen te versterken en hen te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen.

D'Hondt Volley Oudenaarde heeft zich door de jaren heen sterk ontwikkeld. We hebben heel wat getalenteerde spelers/speelsters in onze club, waardoor we in staat zijn om met elke tegenstander te concurreren.

Maar ons doel gaat verder dan alleen winnen. Wij geloven in fair play, samenwerking en teamgeest. We zijn een hechte gemeenschap van spelers, coaches, vrijwilligers en supporters, die allemaal samenwerken om als club te slagen.

Als u op zoek bent naar een gezonde en leuke manier om uw passie voor volleybal te delen, dan is D'Hondt Volley Oudenaarde de club voor u. Kom bij ons en ontdek de opwinding en de vreugde van volleybal. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen in onze familie. Welkom bij D'Hondt Volley Oudenaarde!