• INTEGRITEIT
 • SAMENWERKEN
 • INNOVATIEF EN TRENDSETTEND
 • PROFESSIONEEL

 

Doelstellingen

 

 1. FORZA EVO VOLLEY OUDENAARDE wil iedereen laten kennis maken met de volleybalsport en zich verder laten ontwikkelen hierin. 

  De volleybalvereniging FORZA EVO Volley Oudenaarde heeft tot doel de mogelijkheid te creëren om jongeren te laten kennismaken met algemene bewegingsvaardigheden, om van daaruit specifiek te werken naar volleybaltechnische vaardigen. Al wie wil volleyballen, is welkom.

  Wij beschouwen het als onze plicht om op een verantwoorde fysieke en technische wijze, volleybal aan te bieden.

 

 1. FORZA EVO VOLLEY OUDENAARDE wil plezier creeeren maar wil ook de juiste waarden meegeven. 

  We willen plezier creëren in het spel en in de omgang met elkaar. Volleybal is immers geen individuele sport, maar een groepssport. We streven naar een maximaal groepsgvoel en positiviteit. Ook bij mindere prestaties staat een goede sfeer voorop. Daardoor kan iedereen op zijn eigen niveau genieten van deze geweldige sport.

  FORZA EVO Volley Oudenaarde zal alles in het werk stellen om een sociale rol te spelen. Spelers horen niet opgevoed te worden door een sportclub, maar een aantal normen en waarden moeten ons helpen om de neuzen in dezelfde richting te laten wijzen. DVO zal inspanningen leveren om alle vormen van pesten, discriminatie, geweld of misdaad te bannen.

  Vooral zal FORZA EVO inzetten op de positieve effecten van sport, maar ook anticiperen op de negatieve effecten die hier inherent aan zijn. Zij zal preventieve en gezonde maatregelen nemen om kinderen hierin te begeleiden en zo nodig te beschermen.

 

 1. FORZA EVO VOLLEY OUDENAARDE wil zo hoog mogelijk spelen met zoveel mogelijk eigen opgeleide spelers. 

  FORZA EVO Volley Oudenaarde zal alles in het werk stellen om zo hoog mogelijk te spelen met zoveel mogelijk eigen spelers. De verbondenheid met de streek, sponsors, symphatisanten, spelers en ouders is belangrijk voor onze familiale club. Door met zoveel mogelijk eigen opgeleide spelers te spelen zorgen we er ook voor dat het budget bewaakt wordt. Alle bestuurlijke beslissingen moeten genomen worden met het idee om spelers te laten ontwikkelen en doorgroeien.