Forza Evo Volley Oudenaarde bestaat reeds meer dan 40 jaar en heeft ploegen op alle niveau's: zowel in de Nationale reeksen (dames en heren) als Promo (dames) en jeugd (alle leeftijdsgroepen: U19 tem U11).

We focussen vooral op een goede jeugdwerking waar opleiding en sportief plezier belangrijker zijn dan de resultaten. We bouwen van jongsaf aan en van onderuit naar boven toe, om finaal onze seniorenploegen te vormen.

Het is in die optiek dat wij de Start2Volley-werking opzetten. We hebben al een Multimove (3-6 jarigen) en Volleybalspeeltuin (7-9 jarigen) maar krijgen ook vaak de vraag of oudere kinderen zich ook bij ons kunnen aansluiten en zo leren volleyballen.

Wij zijn ervan overtuigd dat jongeren eerst moeten uitzoeken of deze sport hen wel ligt. Daarom laten wij hen via deze S2V-werking kennis maken met onze sport én onze club.

Onze S2V staat in principe open voor jongeren die geboren zijn in 2015-2014-2013-2012-2011-2010.

Zij kunnen, middels de inschrijftool (link onderaan deze pagina), zich aanmelden voor een zelf gekozen aantal trainingen (week na week, maand na maand).

We hanteren daarvoor een tarief van 5€/training.

--> Jongeren die al ervaring hebben in het volleybal en/of zeer sportief/balvaardig zijn maar buiten de beoogde leeftijdsgroep vallen, kunnen een mail sturen naar jeugd@forza-evo.be 

Wat is belangrijk om te weten :

  • Je schrijft in voor een aantal trainingen
  • Je betaalt per training en kan ten allen tijde "bijboeken" of afhaken (indien je voelt dat deze technische sport je toch eerder niet ligt).
  • Je kunt deelnemen op woensdagen en/of vrijdagen
  • Indien het leerproces snel en vlot verloopt, zal in overleg met de trainers, een overstap gebeuren naar de best passende competitie-ploeg
  • Indien het leerproces wat trager vooruit gaat, zal je nog een tijdje de basistechnieken aangeleerd krijgen in de S2V-groep.

 

Voorlopig is er nog geen startdatum voor het nieuwe seizoen gekend.

Interesse? stuur een mailje naar jeugd@forza-evo.be