Forza EVO Volley Oudenaarde is op zoek naar nieuwe sponsors die ons willen helpen om onze club te laten groeien en bloeien. Onze vereniging staat voor sportiviteit, teamgeest en respect voor elkaar en de tegenstander. Onze missie is om onze spelers te begeleiden en hen te helpen hun potentieel te bereiken in een omgeving waar sportiviteit en familiewaarden centraal staan.

Om dit te kunnen blijven garanderen en onze spelers op topniveau te laten presteren, hebben we echter nood aan financiële ondersteuning. Als sponsor kan je bijdragen aan de aankoop van kwalitatief materiaal, het organiseren van trainingen, het betalen van deelname aan competities, etc.

Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam te verbinden aan onze volleybalclub. We kunnen verschillende sponsorpakketten aanbieden, afhankelijk van uw budget en wensen. Zo kan u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam laten vermelden op onze website, in onze nieuwsbrieven, op onze sociale media, op onze wedstrijdkledij of op de reclameschermen in onze sporthal. We zullen er alles aan doen om u zoveel mogelijk te promoten binnen onze volledige Forza EVO Volley-familie.

Als u interesse heeft om sponsor te worden van Forza EVO Volley Oudenaarde, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken er alvast naar uit om samen te werken aan een sportief succesvolle toekomst voor onze club.

Jo Vande Casteele
FORZA EVO VOLLEY OUDENAARDE
+32475487588

sponsoring@forza-evo.be