Hallo allemaal,
 
We kunnen alweer uitkijken naar de start van het nieuwe seizoen en alles is klaar om er weer een fantastisch jaar van te maken. De trainers staan alvast te springen om er terug in te vliegen, hopelijk jullie ook.
 
Wanneer de eerste training zal doorgaan, kunnen we nog niet met zekerheid zeggen, maar we houden wel dezelfde uren aan als afgelopen jaar. Dus de Multimove van 9.30 tot 10.30 uur en de Volleybalspeeltuin van 10.30 tot 11.30 uur.
 
We veranderen dit jaar opnieuw van locatie. De trainingen zullen dit jaar doorgaan in Sporthal De Maalzaak te Maarkedal (adres: Maalzaakstraat 21, 9680 Maarkedal). Hier hebben we meer ruimte om leuke spelletjes te spelen én … een cafetaria! De ouders die tijdens de training van hun kind ondertussen iets willen drinken, kunnen hier dus terecht.
 
Ook de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen zijn ondertussen geopend. Hoe je dit doet, leggen we hieronder kort even uit. Kinderen die vorig jaar al ingeschreven waren in de Multimove of Speeltuin en hier dit jaar opnieuw aan willen deelnemen, kunnen dat hier doen. 
 
Nieuwe leden die willen instappen bij Multimove of Volleybalspeeltuin, kunnen dat hier doen.
 

Als u zich afvraagt in welke groep u uw zoon/dochter het beste inschrijft, mag u ons gerust een berichtje sturen, dan helpen wij u met plezier verder. Voor de kinderen die vorig jaar bij de Volleybalspeeltuin waren aangesloten en dit jaar een stapje hoger willen, door eens te proeven van het echte volleybal bij de U11, mogen ons ook contacteren zodat we samen kunnen kijken wat mogelijk is.

Indien u nog aarzelt of volleybal wel iets is voor uw zoon/dochter, moet u zich zeker niet verplicht voelen om nu al definitief in te schrijven. We nodigen u dan graag uit voor een proeftraining zodat uw kind eens kan komen kijken hoe wij werken. Wij bieden elk kind twee gratis proeftrainingen aan, we vragen wel om uw kind hiervoor hier te registreren.

Hopelijk zien we dit jaar weer evenveel enthousiaste kinderen als vorig jaar, en dan maken we er een spetterend seizoen van, samen met jullie.
 
Tot snel!
Lokke, Moris en het trainersteam!