CONTACT  |    FACEBOOK    |   INSTAGRAM   |   TROOPER    |   WEBSHOP   

Weet je al dat je D’Hondt Volley Oudenaarde het hele jaar door financieel kan steunen wanneer je online shopt? En dat zonder dat het jou ook maar één cent extra kost, hé. Gewoon door eerst via www.trooper.be/dhondtvolleyoudenaarde te passeren en daar door te klikken naar één van de meer dan 1.000 webshops die D’Hondt Volley Oudenaarde met veel plezier een stukje van jouw aankoopbedrag schenken.

Nu nog even in stapjes uitgelegd:

Stap 1: Ga naar http://www.trooper.be/dhondtvolleyoudenaarde
Stap 2: Zoek naar de webshop waarbij je wil shoppen.
Stap 3: Laat je gegevens na in de pop-up als je wil weten hoeveel jouw aankoop D’Hondt Volley Oudenaarde zal opleveren en shop daarna zoals altijd. Het kost je niks meer.
Stap 4: De webshop steunt ons met een percentje van je aankoop.  

Die aangesloten webshops zijn trouwens niet van de minste: Bol.com, Booking.com, JBC, Krëfel, Torfs,…  en nog zo’n 1.000 andere shops! Neem maar eens een kijkje op http://www.trooper.be/dhondtvolleyoudenaarde

 

Dit weekend vertegenwoordigden de JU19 onze club op de nationale kampioenschappen in Lessen. Een unicum voor onze club. En de tegenstanders waren niet van de minste. Knack Roeselare, Waremme Volley en Axis Guibertin. Allemaal zwaargewichten binnen de volleybalwereld. We hadden een lauwe start tegen Knack Roeselare (15-25). Een zinderende remonte in set 2 (37-35!) maar in de 3de set moesten we de duimen leggen (12-15). Als 2de wedstrijd stond Waremme Volley op het programma. 20-25 en 30-32 voor Waremme. Maar wat een vechtlust van onze boys!! Dat verdiende net iets meer... En ook die laatste wedstrijd was voor de tegenstander, Axis Guibertin. Topprestaties in de Jeugd Champions League, Oost-Vlaamse Bekerwinnaar, winnaar Vlaamse Jeugdbeker, winnaar Supercup en de vierde beste JU19-ploeg van België... Daarom is het tijd om deze jongens enkele vragen voor te schotelen.

Lees hier het volledige interview.

 

 

Verslag jeugdeindronden JU19 in Zoersel

De kalendermaker was ons gunstig gezind, want we mochten onze eerste wedstrijd om 10u45 spelen, waardoor  we een uurje later konden vertrekken naar de Amigos Arena in Zoersel.

Tijdens de opwarming voor hun eerste wedstrijd onthulden onze jongens hun speciaal opwarmings T-shirt “bedankt Cockie”.

Een gemeende dank aan coach Mathias die deze jongens al jaren op sleeptouw neemt bij trainingen, bekerwedstrijden en champions league wedstrijden.

   

Forza EVO Volley Oudenaarde is op zoek naar nieuwe sponsors die ons willen helpen om onze club te laten groeien en bloeien. Onze vereniging staat voor sportiviteit, teamgeest en respect voor elkaar en de tegenstander. Onze missie is om onze spelers te begeleiden en hen te helpen hun potentieel te bereiken in een omgeving waar sportiviteit en familiewaarden centraal staan.

Om dit te kunnen blijven garanderen en onze spelers op topniveau te laten presteren, hebben we echter nood aan financiële ondersteuning. Als sponsor kan je bijdragen aan de aankoop van kwalitatief materiaal, het organiseren van trainingen, het betalen van deelname aan competities, etc.

Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam te verbinden aan onze volleybalclub. We kunnen verschillende sponsorpakketten aanbieden, afhankelijk van uw budget en wensen. Zo kan u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam laten vermelden op onze website, in onze nieuwsbrieven, op onze sociale media, op onze wedstrijdkledij of op de reclameschermen in onze sporthal. We zullen er alles aan doen om u zoveel mogelijk te promoten binnen onze volledige Forza EVO Volley-familie.

Als u interesse heeft om sponsor te worden van Forza EVO Volley Oudenaarde, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken er alvast naar uit om samen te werken aan een sportief succesvolle toekomst voor onze club.

Jo Vande Casteele
FORZA EVO VOLLEY OUDENAARDE
+32475487588

sponsoring@forza-evo.be

Ben je tussen 9 en 12 jaar oud en je wilt een keer meedoen met een training om te kijken of volleybal ook wat voor jou is?

Vul hieronder het formulier in en dan nemen we snel contact met je op.

Je mag 2x gratis meetrainen en pas daarna moet je besluiten of je lid van onze club wil worden!

Schrijf je hier in.

Op 14 en 15 mei nemen de beste Vlaamse jeugdteams het tegen elkaar op.
Onze jongens U11 en U19 hebben zich voor deze eindronden geplaatst en verdedigen onze DVO-kleuren.

  • U19 Jongens - 15 mei - Amigos Zoersel
  • U11 Jongens - 15 mei - Zele-Berlare
Succes aan beide ploegen. Alle supprters zijn welkom!.
 
 

Onze club telt enkele scheidsrechters en markeerders. Aangezien Volley Vlaanderen en Volley Oost-Vlaanderen ons verplichten om elke seizoen enkele scheidsrechters af te vaardigen (anders krijgen we zware boetes), zijn we altijd op zoek naar extra mensen. Zin om op een sportieve, gemakkelijke manier een centje bij te verdienen? Laat het dan weten via info@forza-evo.be

Sponsors

 

 

© 2022, website powered by Twizzit.com